Моя корзина:

0 шт. - 0,00 DKK
You have no items in your shopping cart.

0

Добро пожаловать в наш интернет-магазин!

 

Om Zeva

Nikkelfri

Når man køber smykker online, kan det ofte være svært at se om de indeholder nikkel eller ej, da ikke alle forhandler skilter med det. Derfor har vi her på Ziva valgt udelukkende at sælge produkter som er fri for nikkel, bly og andre metaller som ikke hører hjemme i smykker.

Lave priser

Vi får vores produkter direkte fra producenten og der er derfor ingen fordyrende mellemled, og den besparelse kommer vores kunder til gode, da vi dermed er i stand til at holde prisen helt i bund på kvalitets produkter.

Hurtig levering

Når man bestiller en vare, så ønsker de fleste at modtage den så hurtigt som muligt. Derfor sendes alle vare bestilt i vores webshop, inden klokken 14, samme dag 99,9% af tiden.

Hvem er vi?

Zeva er et Nordsjællandsk firma der sælger tøj,  smykker og accessories online. Vi er en ren Internets butik, hvilket betyder at det ikke er muligt at købe vores produkter fra en fysisk placering. Tilfredse kunder vender tilbage, og derfor er god kundeservice og et produkt du kan være tilfreds med, begge ting som vi har stor fokus på her hos os. Hvis du har brug for hjælp til at handle her, eller spørgsmål til nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontakt fomular, som du finder under kontakt, i informations menu i bunden af siden.

Gratis fragt på alle ordre over 500 kroner. 
© Magento Онлайн Магазин. Все права защищены.