Mi carrito:

0 artículo(s) - 0,00 DKK
No tiene artículos en su cesta de la compra.

0

¡Bienvenidos a nuestra tienda en línea!

 

 

Kunde Service

 • Fragt og levering

  Alle varer bestilt hos Zeva.dk sendes som regel samme hverdag fra Danmark. Dette betyder at du inden for 1-5 hverdag vil modtage din ordre med posten. Fragtprisen varierer alt efter hvad metode du vælger og vægten på din ordre. Køber du for over 500 kroner, så er fragten gratis.

 • Privatlivspolitik og sikkerhed

  Når du handler hos Zeva er dine data sikre. De data som vi indsamler under dit besøg på siden bruges udelukkende til vores interne statestik værktøj - Google analytics, med mindre du ligger en ordre eller en besked, så gemmes der ingen personlige oplysninger om dig. Laver du et køb igennem vores webshop foregår selve betalingen igennem en sikker og krypteret forbindelse direkte igennem vores betalings gateway. Det betyder at vi på intet tidspunkt ser dine kort oplysninger, eller gemmer disse oplysninger her på siden.

 • Returnering og fortrydelseret

  Skulle du mod forventning fortryde dit køb og ønsker at returnere varerne, kan dette gøres inden for 14 dage hvorefter vi returnerer pengene til dig. Kunden står for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af produktet ved udnyttelse af fortrydelsesretten.
  Pakken må ikke sendes pr. efterkrav - og vi anbefaler altid, at du skriver din afsender adresse på pakken. Derudover bør du sende pakken retur som pakkepost, da det dermed et muligt at spore den hos Post Danmark. Som kunde er du ansvarlig for en eventuel beskadigelse eller forringelse af produktet under transporten tilbage til os. Kontakt os altid inden du sender pakken, så vi er klar over at du ønsker at returnere din vare. Pakken returneres til:

  Zeva
  Midgårdsvej 1A
  3000 Helsingør

 • Bestillinger

  Ligger du en bestille i vores webshop inden klokken 14, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne sende pakken samme dag. Efter klokken 14 er det ikke sikkert vi når at få den med i dagens levering, og den vil så efterfølgende blive afsendt første hverdag derefter. Skulle varen imod forventning ikke være på lager, vil du blive informeret om dette hurtigst muligt. Vi trækker først pengene på dit kort når varen sendes.

 • Priser og specielle tilbud

  Alle vores priser her på webshoppen er i Danske kroner og er inklusiv moms. Prisen er dagspris og kan variere fra dag til dag eller ved specielle tilbud. På ordre over 500 kroner er fragten altid gratis. Vi tager forbehold for trykfejl, så skulle der ske fejl i priserne, kan en evt. ordre blive annulleret.

 • Ordre status

  Vælger du at oprette en konto når du bestiller, har du altid mulighed for at logge ind og se din ordre status.

 • Opdatering af bruger information

  Du bedes altid holde din konto opdateret med seneste relevante oplysninger. Det drejer sig om navn, adresse, telefonnr., e-mail. På den måde sikre du dig at din pakker ikke sendes til en forkert adresse.

 • Garanti og reklamationsret

  Der er som udgangspunkt ikke garanti på smykker købt i vores webshop, da det drejer sig om relativt skrøbelige personlige ting, der opbevares og behandles meget forskelligt fra person til person. Du har selvfølgelig to års reklamationsret, på alle varer købt i vores butikker. Reklamationsretten gælder defekter og skader der var til stede på købstidspunktet.

  Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, som er konstateres ved normalt brug af dit smykke. Dette dækker ikke over fejl, skader og slitage, som er opstået direkte eller indirekte som følge af forkert brug, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
  Reklamation af fejl og mangler, som bør opdages ved et almindelig brug og sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Zeva inden for rimelig tid. Produktet kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning. Vi afholder returomkostningerne i et rimeligt omfang.

Har du brug for at kontakte os - finder du vores kontakt information her.

Gratis fragt på alle ordre over 500 kroner. 
© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados